O firmie

Firma DES w ciągu wielu lat zyskała sobie miano lidera wśród producentów mebli tapicerowanych. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu w maszyny i urządzenia na każdym etapie produkcji, firma zapewnia finalny produkt o niespotykanych walorach estetycznych i jakościowych. Dbałość o każdy detal i stosowanie komponentów z najwyższej półki, zapewnia nieustanne zadowolenie klientów firmy.

Wszystkie meble produkowane w firmie DES wykonywane są w całości (od 0 do 100%) na miejscu. Poczynając od stolarki poprzez szycie i tapicerowanie, po samo wykończenie. Firma DES korzysta z najnowocześniejszych maszyn szwalniczych, wykorzystując do produkcji skóry z renomowanych włoskich garbarni. 90% produkowanych przez firmę DES mebli wypoczynkowych wykonanych jest z najwyższej jakości skór, pozostałe 10% wykonane jest z tkanin obiciowych.

Through many years DES Company has become a leader among the manufacturers of upholstered furniture. Due to the modern equipment that contains machines and devices, at every stage of production, the company provides the final product that is unique in its aesthetic and acquires the highest quality values. Attention and care about every detail, as well as the use of top-shelf components ensures a constant customer satisfaction.

All furniture produced by DES is made entirely (from 0 to 100%) on site. Starting from carpentry, sewing and upholstery, to the final packiging. DES uses the most modern sewing machines, uses leather from reputable Italian tanneries. 90% of leisure furniture produced by DES is made of the highest quality leather, the remaining 10% is made of upholstery fabrics.

Zamieszczone w serwisie treści - zdjęcia, wizualizacje, teksty - stanowią przedmiot ochrony w rozumieniu prawa autorskiego oraz prawa własności przemysłowej. Zabrania się ich kopiowania i wykorzystywania w celu prowadzenia jakiejkolwiek działalności komercyjnej.